Camine de batrani AMD

Îngrijire, compasiune și căldură - la "Acoperământul Maicii Domnului", noi oferim o casă în care bătrânii noștri se simt iubiți și protejați.

Cele mai bune servicii

Asociația Umanitară "Acoperământul Maicii Domnului" oferă un adăpost cald și primitor pentru bătrânii noștri dragi. Avem cinci cămine de bătrâni în total, două în orașul Bacău și trei în orașul Piatra Neamț. Fiecare dintre aceste locații este gândită să ofere confort și siguranță pentru locatarii noștri, fiind echipate cu facilități moderne și personal specializat în îngrijirea vârstnicilor. Fie că este vorba de nevoi medicale sau simple plăceri de zi cu zi, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară pentru a asigura confortul și bunăstarea celor dragi nouă.

Load More
0758253113 / 0746788766

Dacă aveți întrebări sau doriți să luați legătura cu echipa noastră, ne puteți contacta folosind una dintre următoarele metode: Sunați-ne la numărul de telefon afișat pe site. Un reprezentant al nostru vă va răspunde în cel mai scurt timp posibil și vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie. Trimiteți-ne un email la adresa noastră de contact. Vă rugăm să ne scrieți în detaliu despre întrebarea sau problema dvs., iar unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde cât mai curând posibil. Completați formularul de înregistrare aflat în dreapta sus a paginii noastre. Vă rugăm să furnizați toate informațiile necesare pentru a ne permite să vă oferim cele mai bune servicii și să răspundem la întrebările dvs. Indiferent de metoda pe care o alegeți, suntem întotdeauna bucuroși să vă auzim și să vă ajutăm în orice mod posibil. Vă mulțumim pentru interesul dvs. și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. Cu respect, Echipa noastră.

Contacteaza-ne

Pe mail sau la 0746788766 / 0758253113

© , Made with by StefanFr

|

Asociatia AMD, CUI:30585276, Str. Theodor Neculuta nr. 1, Bacau